søndag 17. februar 2013

Helgestrikk

Deilig med fri! Storrengjøringen og mange andre gjøremål i huset ble unnagjort tidligere i helgen, så denne søndagen her med dårlig vær har blitt brukt til skiskyting, strikking og familieselskap.
Min manns fantastiske kusine ble 10 år i dag og vi har vært for å feire henne, med mat, kaker og is, allt som skal til for en skikkelig bursdagsfeiring.

Jeg har blitt inspirert av andre bloggere den siste tiden, og stripene hos Meretes Monstermønster smitter! Dere er herved advart.

Stripelyst kombinert med en niese som bare har en lue som passer og bruker ullsokker som votter betyr at det er et nytt strikketøy på pinnene (som om det ikke var nok der fra før...)
Det fantastiske med å strikke striper er restegarnsproduksjon, selv små garnnøster kan få liv til fine ting av striper.



















Mønsteret er den kjente Djevellua, og blir fryktelig søt!

Fine søndagskvelden. Kanskje kommer mannen hjem fra øvelseskjøring også snart. 

onsdag 13. februar 2013

Enda en give away

Nå hos Marianne

















Kom og bli med!

mandag 11. februar 2013

Spennende

Har fått snusen i en give away som pågår, ta turen innom Elin hos









Skal vi se om den linken virka...

søndag 10. februar 2013

Diller

Det hender jeg får noen diller. Et mønster som bare ikke vil gi slipp. Fordelen er hvis det er et lite mønster, som er raskt å få unna.



Leafy wascloth er blitt en slik dille.



De bare ramler av pinnene, nesten ikke garn som går med, glimrende anledning å få brukt opp noen av alle bomullsrestene. Jeg pleier telle nøster i stasjet, ikke nødvendigvis rester, så selv om jeg ikke har så mye stasj, har jeg mye rester, og min kjære mann ser vel strengt talt på de etterhvert litt store mengdene med rester som stasj det også.























Til nå har det vært klart mest naturlige farger, men kanskje noen litt mer sprelske farger melder seg på også? Eller det er et nytt klutemønster som fanger interessen?




























Føler meg ikke helt ferdig med dilla endå.

Flere enn meg som får disse dillene?

lørdag 2. februar 2013

Lørdagstur

Den tenkte mosjonsturen rundt et vann ble til bytur i stedet for i det fine været. Ingen mål og mening egentlig, kun en liten inspirasjonstur rundt om i byens butikker, den type sentrumsbutikker som ikke er i handlesenterne.
Dagens fangst var vel å finne hos Husfliden der de solgte ut spælsau garn, for 75 kroner kiloen. Ja, akkurat ja. Vi plukket oss flere nøster hver, og ser for oss mange fine tøfler og sitteunderlag av det.


















Etter en prøvelapp er vasket har jeg en bedre ide om hva det kan bli. Gamle tradisjonelle to tråders garn appellerer til meg!