mandag 21. januar 2013

Varmer til og med ørene

Da er den siste julepresangen ferdig, overlevert og fotografert! Vofsen fikk genseren for en drøy uke siden, da det begynte å bli kaldt igjen i området. Dverg pinschere har så tynn pels, og så er han så glad i gå lange turer og bare være ute, så da får det bli genser. Denne er god og lang over rumpa og har ekstra lang hals som kan trekkes opp over ørene hans, så fryser ikke de heller.


















Flere kjæledyr som har fått genser?

Dette er den andre Marius genseren til hund jeg har strikket denne vinteren (vel egentlig den fjerde men de første to ble for små...).

Mønsteret er en blanding  av inspirasjon fra drops og målt i forhold til ønsket størrelse og strikkefasthet.

søndag 20. januar 2013

Under oppussing

Min mann interaksjonsdesigneren har bestemt seg for at jeg ikke kan ha dette utseende på bloggen, og har derfor begynt å pusse det opp. Utseende er nok under stadig endring en tid framover tipper jeg!

I dag er det ikke tid for strikk, men skøytetur! I går fikk jeg til og med et bilde med modell av forrige ferdige prosjekt, genser til dverg pincheren Ask. Bilder kommer :)

torsdag 17. januar 2013

Stavanger Strikk og Drikk

Nok en vellykket kveld på Stavanger Strikk og DrikkCardinal. Holder til i annen etasje, en torsdag i måneden. Alle nye er hjertelig velkommen!

Nå er det natt :)

tirsdag 15. januar 2013

Tirsdager er for spinning

Jeg liker egentlig ideen om en egen dag i uken for spinning. Jeg har det fra både YarnHarlot og Knittyblog. I dag tror jeg det er for tvinning, ikke spinning, men det er en viktig del av spinneprossesen den og, så jeg tror det er godkjent. Og som med allt annet, vaner som faller ut i løpet av året er det på tide å fornye nå i Januar. Verden har normalisert seg igjen fra forrige uke, så nå skal de gamle gode vanene tas opp igjen, og uvanene fases bort (forhåpentligvis).

















Mesteparten av denne deilige rosa merino fluffen er gjort om til en tråd passe tynt og jevnt garn, med noenlunde jevn spinn på denne gangen, g blir nå tvunnet en mot en to et to tråders garn med litt "sprett" i. Jeg gleder meg til å ta det av rokken, vaske det, og se hva det vil bli til!